Privacybeleid

Ons website-adres is: www.misverstaand.nl. Dit is de website van het project Misverstaand 2019, uitgevoerd door educatief ontwerpbureau Kom voor Taal. Het project Misversta(a)nd loopt van 31 maart tot 31 december 2019. 

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

We vinden je privacy belangrijk en willen daarom zo min mogelijk van je weten.

  • Deelnemers aan workshops: deelnemen aan de lokale workshops  kan door je aan te melden bij de lokale organisatie van Ik Toon: de week van de amateurkunst. De lokale organisatie is hierbij de verantwoordelijke voor de omgang met persoonsgegevens. Misversta(a)nd verzamelt hiervoor verder geen persoonsgegevens.
  • Schrijfwedstrijd: De enige gegevens die we van je nodig hebben zijn je woonplaats (in verband met de voorwaarde: Overijssel en de selectie van de winnende teksten: een winnaar per gemeente) en je mailadres (om je te informeren over de voortgang van de schrijfwedstrijd en contact met je op te kunnen nemen over de uitslag van de wedstrijd). 
    • Indien je de schrijfwedstrijd wint, wordt je mailadres aan de redactie van www.jijenoverijssel.nl verstrekt, zodat zij contact met je op kunnen nemen over eventuele PR rondom jouw schrijfproduct. Hier ga je mee akkoord bij het inzenden van je verhaal. 
    • Het is je eigen verantwoordelijkheid in je verhaal geen verdere persoonsgegevens (van jezelf of anderen) te delen. 
  • Lesmateriaal: Scholen kunnen het lesmateriaal gratis gebruiken, zonder hiervoor persoonsgegevens te hoeven delen. 
  • Workshop op scholen: De eerste acht scholen in Overijssel die zich binnen de looptijd van dit project aanmelden, krijgen een gratis workshop van schrijfster en journalist Danielle Bakhuis. Hiervoor is het nodig de school- en locatienaam van de aangemelde scholen op te slaan, plus de naam, het mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon van de school. Deze gegevens worden na afloop van het project Misversta(a)nd 
  • Prijs voor schrijfwedstrijd scholen: via de docenten van deelnemende scholen worden twee leerlingen per deelnemende school geselecteerd, voor de feestelijke workshop ‘Schrijven is een vak’. Om hen hierover te informeren is een mailadres of telefoonnummer noodzakelijk. Leerlingen kunnen hun reiskosten declareren. Als zij dit willen, is het nodig rekeningnummer, tenaamstelling en reisafstand te delen. 

Reacties

Het is niet mogelijk te reageren op berichten op deze site. 

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site uploadt, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Deze site kent geen contactformulieren. 

Cookies

Als je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

De ingezonden korte verhalen worden geanonimiseerd (plaats plus nummer van inzending, dus zonder mailadres) gedeeld met de jury van de prijsvraag. Alleen de projectleider bezit de versleuteling (welke inzending welk nummer gekregen heeft). Indien een inzender zelf in de lopende tekst andere privacy-gevoelige informatie opgenomen heeft, is Misversta(a)nd daar niet verantwoordelijk voor. 

De lijst van deelnemers (mailadres + plaats) aan de workshops voor winnaars van de schrijfwedstrijd wordt verstrekt aan de workshopgever, zodat deze aanwezigheid kan controleren. Ook wordt deze lijst + de ingezonden verhalen verstrekt aan jijenoverijssel.nl, het platform van de provincie Overijssel, zodat de provincie Overijssel je kan benaderen voor een bijdrage aan dit platform. 

Hoe lang we jouw data bewaren

We bewaren je data tot het project Misversta(a)nd afgerond is. Dit is op 31 december 2019. Daarna worden alle data van deelnemers verwijderd. 

Welke rechten je hebt over je data

Je kan ons verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit betekent wel dat je uitgesloten bent van deelname aan de prijsvraag.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Je data (mailadres, woonplaats, inzending) worden niet in de cloud opgeslagen, maar alleen op de vaste schijf en back-upschijf van het project Misversta(a)nd 2019.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Correspondentie met deelnemers van het project Misversta(a)nd gebeurt bij groepsberichten alleen in BCC. Indien er toch sprake is van een datalek, wordt hiervan melding gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

Van welke derde partijen we data ontvangen

Het project Misversta(a)nd van de provincie Overijssel de lijst contactpersonen van lokale WAK’s in Overijssel ontvangen. Het project Misversta(a)nd gebruikt mailadressen van VO-scholen in Overijssel. Deze mailadressen hebben de volgende herkomst:

  • mailadressen die deze scholen zelf online op de eigen website hebben gepubliceerd
  • algemene mailadressen zoals opgenomen op www.scholenopdekaart.nl 
  • algemene mailadressen zoals opgenomen in DUO-adressenlijst voor het VO (2017)